1-F SINIFI OKUMA BAYRAMI YAPTI

1-F Sınıfımız öğretmenleri Nezayet ŞEN rehberliğinde uzun zamandır hazırlandıkları çalışmalarını 6 Mayıs 2016 Cuma günü okulumuz toplantı salonunda yaptıkları OKUMA BAYRAMI´nda sergilediler.

10.05.2016 705

Okul müdürümüz Zihni AYDIN, müdür yardımcılarımız Hülya ÇINAR ve Ahmet ŞEN, öğretmenlerimiz ve 1-F sınıfının velilerinin katıldıkları programda 1-F sınıfının minikleri tüm hünerlerini gösterdiler. Sınıf öğretmeni Nezayet ŞEN bir yıl boyunca çok çalıştıklarını, öğrencilerinin okuma ve yazmayı öğrendiklerini, okuma ve yazmanın yanında öğrencilere olumlu davranışlar kazandırmaya çalıştığını söyledi. Desteklerinden dolayı 1-F sınıfı velilerine teşekkür etti.

Şarkıların söylendiği, şiirlerin okunduğu, oratoryo,skeçler ve halk oyunlarının sergilendiği programda davetliler eğlenceli anlar geçirdiler.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

02-07-2022