1453 İSTANBUL PANAROMA MÜZESİ´Nİ VE KOÇ MÜZESİ´Nİ GEZDİK

3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte 265 kişinin katılımıyla İstanbul´da bulunan 1453 Panorama Müzesi´ni ve Koç Müzesi´ni gezdik.1453 Panorama´da atalarımızın göstermiş olduğu cesareti ve fetih mücadelesi ile Koç Müzesi´ndeki sanayi alanındaki gelişmelerimizi yerinde gören öğrencilerimizin özgüvenleri artarken ,tarih bilinçleri gelişti.

19.03.2017 599

Okul Müdürümüz Zihni AYDIN "Japonlar 3 yaşına girmiş çocuklarına Hiroşima ve Nagazaki'yi göstererek geleceğe hazırlanmalarını istiyorlar. Bizler ise ecdadımızın yaptıklarını göstererek özgüvenimizi sağlamalıyız. Eğitim alanındaki bu eksikliğimizi giderebilmek için bu tür gezileri yaptırmamız gerektiğine inanıyorum. Bu geziye katılan veli, öğrenci ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Özellikle geziyi düzenleyen öğretmenim Kenan MARAP'ı kutluyor ilerdeki organizasyonları için şimdiden kendisine başarılar diliyorum." şeklinde açıklamada bulundu.

GEZİNİN FOTOĞRAFLARINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.