2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

     2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 17 Haziran 2016 Cuma günü sona erdi.

 

     Öğrencilerimiz karnelerini alarak yaklaşık üç ay sürecek olan tatillerine başladılar.

18.06.2016 679

Karne töreninden önce okul bahçemizde, okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında, yaz şenliğinde ve masa tenisi turnuvasında ödül kazanan öğrenci ve sınıflarımıza yönelik tören düzenlendi.

Sınıflar arası futbol turnuvasında 3. Sınıflarda şampiyon olan 3-C sınıfı ve sınıf öğretmeni Nevin TUNÇ, madalyalarını sınıf öğretmenimiz Kenan MARAP'ın elinden aldılar.

4. sınıflarda şampiyon olan 4-I sınıfı takımına madalyalarını Okul Aile Birliği Başkanımız Elif Zorlu takdim etti.4-I sınıfı sınıf öğretmeni Mecit Kurt madalyasını Meral Atilla öğretmenimizin elinden aldı. Daha sonra şampiyon sınıflarımıza şampiyonluk kupaları takdim edildi.

3. sınıflarda gol krallığı madalyasını 3-C sınıfından Tunahan PALABIYIK,4.sınıflarda gol krallığı madalyasını 4-I sınıfından Ahmet Yiğit ZORLU aldı.

Okulumuzda düzenlenen masa tenisi turnuvasında 1. olan Yiğit Çetin,2. olan Mustafa Kerem ALBAYRAK ve 3. olan İsmail Sencer KURT'a da madalyaları müdür yardımcımız Hülya ÇINAR tarafından takdim edildi.

Yaz şenliğinde engelli koşuda derece yapan 4-G sınıfından Mustafa Meriç ERSOY, 4-I sınıfından Burak Berk KÖSE ve 4-H sınıfından Ayberk ÇEKİÇ de madalyalarını aldılar.

Okul müdürümüz Zihni AYDIN yaptığı konuşmada okulumuzun eğitim-öğretim yılı başından itibaren devamlı etkinlik içinde olduğuna değinerek bu anlamda bir fark oluşturduğunu belirtti. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerine ve maçları yöneten hakemlere (öğretmen) çok teşekkür etti.

Madalya ve kupa töreninin ardından sınıfların acıkan öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerinden bir yılın muhasebesini içeren karnelerini aldılar. Öğrencilerimizden kimileri sevinirken, kimileri de seneye daha çok çalışmaları gerektiğinin farkına vardılar.

Okul müdürümüz Zihni AYDIN karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada ise, yoğun geçen etkinliklerle dolu bir yılın geride kaldığını, okulumuzun her anlamda başarılı bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktığını söyleyerek, öğrencilerimize tatillerinde gezmeleri, eğlenmeleri ve aileleri ile birlikte vakit geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.Bunun yanında derslerini de ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.Tüm öğrencilerimize "iyi tatiller" temennisinde bulundu.

Biz de Web Yayın Kurulu olarak tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacak.

 

Yeni eğitim-öğretim yılında görüşmek ümidiyle...