KOCAELİ / GEBZE - Kroman Çelik İlkokulu

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI UYUM HAFTASI BAŞLADI

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimiz için UYUM HAFTASI başladı.11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak olan uyum çalışmalarıyla ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimizin okula erkenden uyum sağlaması hedefleniyor.

Okulun açılış töreninde konuşan Okul Müdürümüz sayın Zihni AYDIN,öğrencilerimize ve öğretmenlerimize "HOŞ GELDİNİZ" dedi ve başarılı bir yıl olmasını temenni etti.Daha sonra ana sınıflarından başlanarak sınıf listeleri okundu.Sınıflarına geçen öğrencilerimiz öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla tanıştılar.

Devletimiz tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda ücretsiz olarak dağıtılan ders kitapları masalarının üzerinde öğrencilerimizi bekliyordu.

Uyum Haftasının ilk gününün heyecanı hem velilerimizi hem de öğrencilerimizi sarmıştı.

Tüm öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize başarılı  bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Yayın: 13.09.2017 - Güncelleme: 03.07.2022 13:11 - Görüntülenme: 457