3. SINIFLARIMIZ GEBZE BELEDİYESİ HALK EKMEK FABRİKASINDA

3. Sınıf öğrencilerimiz hayatı yerinde öğrenmeye devam ediyorlar.3.Sınıflarımız 02-03-04 Mart 2016 tarihlerinde Üretim,Tüketim ve Verimlilik temasıyla ilişkili olarak GEBZE BELEDİYESİ HALK EKMEK FABRİKASINI gezmek, ekmeğin üretim aşamalarını görmek ve yerinde incelemek üzere GEBZE BELEDİYESİ HALK EKMEK FABRİKASINI ziyaret ettiler.

06.03.2016 1102

Gebze Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası müdürü sayın Ahmet Esat URAL ve personeli tarafından güleryüzle ve içtenlikle karşılanan öğrencilerimiz ekmeğin üretim aşamalarını birinci ağızdan fırında çalışan görevli personelden dinlediler ve ekmeğin yapılışına tüm aşamalarıyla şahitlik ettiler.

Öğrencilerimize bu imkanı sunan başta GEBZE BELEDİYE BAŞKANIMIZ Sayın ADNAN KÖŞKER olmak üzere GEBZE BELEDİYESİ HALK EKMEK FABRİKASI MÜDÜRÜ sayın Ahmet Esat URAL ve güleryüzlü çalışkan personeline teşekkür ederiz.