4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ADNAN KÖŞKER´İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´i makamında ziyaret ettiler.

15.02.2017 492

Ziyarette öğrencilerimiz, Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan Köşker´i yerel yönetim oluşumu konulu bir seminer vermeleri için okulumuza davet ettiler. Ziyaretin ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Sizler ülkemizin aydınlık yarınlarısınız. Aranızdan kimileri ileride doktor, mühendis, hâkim, avukat, vali, kaymakam veya belediye başkanı olacak. Bu önemli görevlere gelebilmek ve ülkemize, milletimize yararlı bir evlat olarak yetişebilmeniz için derslerini en iyi şekilde öğrenmeniz, bol bol okumanız gerekiyor. Bizler de siz değerli evlatlarımızın daha modern bir şehirde güven içerisinde büyümesi ve yaşaması için elimizden gelen gayreti sarf etmeyi sürdüreceğiz. Sizlerin güven içerisinde oyun oynayabileceği parkların yanı sıra, derslerinizde yardımcı olacak tüm imkânları barındıran bilim sanat merkezlerini ve güzel gelecek akademisini kurduk, sizlerin hizmetine açtık. Sizlerin her zaman yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Ziyarette öğrencilerimiz belediyenin bazı bölümlerini gezip bilgi alma fırsatı da buldular.

Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan KÖŞKER'e ve belediye personeline ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.