BELEDİYE BAŞKANIMIZ OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

Okulumuzda yürüttüğümüz  "Kariyer Günlerimiz" projesi kapsamında 23.02.2016 tarihinde Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan KÖŞKER okulumuzu ziyaret etti.

25.02.2016 432

Belediye Başkanımız öğrencilerimize başarılı olmanın yollarını, değerlerimizin önemini anlattı. Çalışınca başarılamayacak bir iş bulunmadığına değindi. 4x4 projesini hakkında bilgi verdi. Her insanın dört yaşında;

1. Kendi dilini iyi kullanması gerektiğini,

2. Bir yabancı dili iyi öğrenmesi gerektiğini,

3. Bir müzik aleti çalması gerektiğini,

4. Bir spor dalında olması gerektiğini anlattı.

Program öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle hoş sohbet şeklinde geçti.Öğrencilerimiz Belediye Başkanımıza sorularını sordular.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Durak DEMİREL ve Şube Müdürümüz Sayın Mahmut AŞIKOĞLU da projeye katıldı.
Okul Müdürümüz Zihni AYDIN tüm katılanlara teşekkür etti. En güzel hediye olan kitap ve okulumuzun dergisini İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak DEMİREL ve Belediye Başkanı Sayın Adnan KÖŞKER'e günün anısına takdim etti.