BİR BİLGİ BİN SEVGİ ETWINNING PROJESİ

BİR BİLGİ BİN SEVGİ ETWINNING PROJESİ

1-F Sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Zeynep KOCABAŞ öncülüğünde "BİR BİLGİ BİN SEVGİ ETWINNING PROJESİNİN" çalışmalarını proje ortaklarıyla yürütüyorlar.

28.02.2021 501

     Projemiz günümüz çocuklarına hem hayvanları tanıma, tanıtma hem de hayvan sevgisini kazandırmak amacıyla oluşturulmuştur. Projemizde yeni nesillerin hayvanları tanıma, tanıtma ve hayvan sevgisini kazanarak paylaşma, saygı duyma ve sadakat duygularının pekiştirilmesi hedeflenmiştir. Bununla birlikte çocuk gelişiminde hayvan sevgisinin, çocukları ben merkezcilikten uzaklaştırıp, daha çok toplum bilincine sahip bir birey olarak yetişmesi ve gelişmesine katkı beklenmektedir. Çocukluk gelişim döneminde hayvanlarla bir arada bulunan çocukların kendi varlığı dışında başka canlıların da var olabileceği ve başka yaşamların da varlığını kabullenmesi istenmektedir.
     Aynı zamanda çocukların duygusal gelişiminde, topluma uyum sağlamasında ve sosyal bir varlık olarak yetişmesi hedeflenmiştir. Koyduğumuz hedefleri gerçekleştirirken teknolojiden de yararlanarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamayı da planlıyoruz. ZEYNEP KOCABAŞ VE 1F SINIFI projeye bu bağlamda dahil olmuşlardır.

 

28-02-202128-02-2021

      1-F Sınıfı minikleri proje kapsamında balıkların renkli dünyasından seçtikleri balıkları konuşturarak proje kardeş okulundaki (Vatan İlkokulu/2-B Sınıfı Kızıltepe/MARDİN) arkadaşlarına hediye ettiler.

PROJE İLE İLGİLİ ULUSAL BASINDA ÇIKAN HABERLERE AŞAĞIDAKİ RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

28-02-202128-02-202128-02-2021