BÖLGEMİZDE TÜRKÇE OKUMAZ-YAZMAZ KALMASIN

Yetişkinler için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi'nin başlattıkları okuma ve yazma bilmeyenler için OKURYAZARLIK SEFERBERLİĞİ, Gebze Halk Eğitim Merkezi ve Kroman Çelik İlkokulu işbirliği ile tüm hızıyla devam etmekledir.

01.03.2018 369

Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden İbrahim Halil GÜMÜŞ tarafından verilen derslere katılan veli sayımız on beşi geçmiş bulunmaktadır.

Okuma ve Yazma Kursuna katılan kursiyerler arasında 80 yaşına kadar olan velilerimiz de bulunmakta olup okuma ve yazma serüveninde epey mesafe kat etmiş bulunmaktadır.

Okuma ve yazma bilmeyip "Türkçe Okuma ve Yazma Kursuna" katılmak isteyen hangi yaş, cinsiyet ve milletten olursa olsun herkesi bu seferberliğe katılmaya çağırıyoruz.

Okulumuza gelip bu kursa katılacak olan vatandaşlarımıza gerekli tüm araç ve gereçler okulumuzca temin edilecektir.

Ailesinde, çevresinde okumaz ve yazmaz durumda olan vatandaşlarımızın bu duyurudan haberdar edilip,bu seferberliğe katılmalarının sağlanmasını ve bu imkânı değerlendirip okuma ve yazmayı en kısa sürede öğrenmelerini temenni ederiz.

01-03-201801-03-201801-03-201801-03-2018