GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL´İ VEFATININ 9. YILINDA SAYGI VE RAHMETLE ANDIK.

GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL´İ VEFATININ 9. YILINDA SAYGI VE RAHMETLE ANDIK.

 Okulumuzu yaptıran hayırsever işadamı Gökşen Mustafa Yücel'i vefatının 9. yılında okulumuzda düzenlenen anma programında saygı ve rahmetle andık.

 

12.02.2016 2383

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK, ülkemizin ve milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna can veren aziz şehitlerimiz ve Mehmetçiklerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan anma programımızda söz alan Okul Müdürümüz Zihni AYDIN, Gökşen Mustafa Yücel'in yaptığı hayırlardan bahsettiği konuşmasında Gökşen Mustafa Yücel'in sadece okulumuzu yaptırmakla kalmadığını, Gebze ve diğer il ve ilçelerde yaptırdığı okul ve yurtlarla da çok sayıda hayır hizmetinde bulunduğuna değindi.

Programımıza katılan Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut AŞIKOĞLU da Gökşen Mustafa Yücel'in yaptığı hayırseverliğin büyüklüğüne vurguda bulunarak Gökşen Mustafa Yücel'in öğrencilerimize ve ülke insanımıza çok güzel bir örnek teşkil ettiğine değindi.

Programda daha sonra Gökşen Mustafa Yücel'in hayatına dair bildiler verildi. Vefatının ardından basında yer alan haberler okundu. Anısına hazırlanan "Bir adın kalmalı geriye..." isimli video sunumu yapıldı. Öğrencimiz tarafından kendisine sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunan bir mektup seslendirildi.

Öğrencilerimiz ve Din Kültürü öğretmenimiz Nurettin Ramoğlu tarafından okunan Kuran-ı Kerim'in ve edilen duanın ardından programımız sona erdi.

Gökşen Mustafa Yücel'e bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, "Mekânın cennet olsun." diyoruz.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.