İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE POLİS HAFTASINI KUTLADIK

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE POLİS HAFTASINI KUTLADIK

11.04.2016 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Durak DEMİREL, Kroman Çelik İlkokulu Müdürü Zihni AYDIN ve Kroman Çelik İlkokulu öğrencileri ile İlçe Emniyet Müdürü Sayın Adem GİDER'i ziyaret etti. Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı nedeni ile yapılan ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Durak DEMİREL polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı. 

13.04.2016 1443

Polislerimizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı hepsine teşekkür etti. Özellikle okullarda meydana gelen olaylarla ilgili olarak polislerimizin göstermiş olduğu gayret ve hassasiyetten memnun olduğunu belirtti. Şehit polislerimize Allahtan rahmet, Gazi polislerimize sağlık, görevdeki polislerimize görevlerinde başarılar diledi.
Kroman Çelik İlkokulu öğrencileri, Emniyet Müdürüne " Gününüz kutlu Olsun, bizim güvenliğimizi sağladığınız için hepinize teşekkür ediyoruz, biz polis amcalarımızı çok seviyoruz" dediğinde orada bulunan herkes duygulandı. Kroman Çelik İlkokulu Müdürü Zihni AYDIN, Kariyer Günleri Projesi için Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut UĞUR'u okula davet etti. En kısa zamanda okulda öğrencilerle olacağını belirten Sayın Mesut UĞUR'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak DEMİREL teşekkür etti. Emniyet Müdürü Sayın Adem GİDER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak DEMİREL'e Kroman Çelik İlkokulu Müdürü Zihni AYDIN'a ve öğrencilere ziyaretten dolayı teşekkür etti, öğrencilere hediyeler verdi.