İLKOKUL BİRİNCİ SINIF OKULA UYUM PROGRAMI VELİ EL KİTABI

Değerli Velilerimiz,

İlkokul birinci sınıf çocuklarımız için eğitim hayatları içerisinde önemli bir yer tutar.Onların birinci sınıfta uyum sorunu yaşamamaları için hazırlanan bu veli el kitabı çok işinize yarayacak.

07.09.2016 884

Kitapçığı aşağıdaki linkten indirip okumanızı tavsiye ediyoruz.Bu kitapçığın hem sizin için,hem de edindiğiniz bilgilerden dolayı çocuğunuza yaklaşımınızda meydana getireceği değişimler açısından çocuğunuzun okula uyumunda çok faydalı olacağına inanıyoruz.

BİRİNCİ SINIFA UYUM VELİ EL KİTABINI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

(Not:Dosya Pdf formatındadır.Dosyayı görüntüleyebilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Acrobat Reader programı yüklü olmalıdır.Eğer yüklü değilse buraya tıklamak suretiyle programı bilgisayarınıza yükleyebilir ve dosyayı sorunsuz görüntüleyebilirsiniz.)