İYİ UYGULAMALAR PROJEMİZ KAPSAMINDA VELİLERİMİZ SINIFLARIMIZDA

Okulumuzda uygulanan "İYİ UYGULAMALAR PROJESİ " kapsamında velilerimiz kendi meslekleri ile ilgili bilgileri, mesleki tecrübelerini öğrencilerimize aktarmak üzere sınıflarımızda öğrencilerimizle bir araya geldiler.

06.03.2016 2863

Çok renkli anların yaşandığı günde birçok meslek erbabı velimiz kendi mesleği ile ilgili tecrübelerini öğrencilerimize büyük bir zevkle aktardı.

Hayatın gerçek kahramanlarını sınıflarında ağırlamaktan duydukları sevinç öğrencilerimizin gözlerinden okunuyordu. Velimizin mesleği ile ilgili akıllarına takılan tüm soruları sordular. Velilerimiz de sorulan soruları tüm içtenlikleri ile cevapladılar.

Projemiz ilerleyen günlerde sınıflarımızda isteyen diğer velilerimizin katılımıyla devam edecek.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.