KARNE HEYECANI

KARNE HEYECANI

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının 1.Dönemi 23 Ocak 2015 Cuma günü sona erdi. Öğrencilerimiz ilk dönemin son dersi ile birlikte karnelerini alarak on beş günlük tatillerine başladılar.

26.01.2015 1174

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının 1.Dönemi 23 Ocak 2015 Cuma günü sona erdi. Öğrencilerimiz ilk dönemin son dersi ile birlikte karnelerini alarak on beş günlük tatillerine başladılar.

Bu dönem sınıflarında üstün başarı gösteren ya da ülkemizi sportif ve diğer alanlardaki yarışmalarda başarıyla temsil eden öğrencilerimize iftihar belgeleri müdür yardımcılarımız Ahmet ŞEN,Hülya ÇINAR ve zümre başkanı öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi. Bunun yanında 4. sınıf öğrencilerimizden gerekli ortalamaları tutturan öğrencilerimiz karnelerini takdir ve teşekkür belgeleri ile süslediler.

Okul müdürümüz Zihni Aydın yoğun geçen bir dönemin sona erdiğini belirterek, öğrencilerimize bu tatili fırsat bilerek II.Döneme dinlenmiş olarak gelmeleri tavsiyesinde bulundu. Karnesi iyi olan öğrencilerimize bu başarılarını ikinci dönemde de devam ettirmeleri temennisinde bulunan okul müdürümüz, karnesinde geliştirilmesi gereken dersleri olan öğrencilerimizin ise daha fazla gayret ederek ve çok kitap okuyarak istedikleri başarıya ulaşabileceklerini belirtti. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller diledi.

Biz de web yayın Kurulu olarak tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

9 Şubat 2015 Pazartesi günü görüşmek dileğiyle...

 

Karne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne Heyecanı