KARNE HEYECANI

KARNE HEYECANI

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı 12 Haziran 2015 Cuma günü sona erdi. Öğrencilerimiz karnelerini alarak yaklaşık üç ay sürecek yaz tatiline başladılar.

14.06.2015 866

Okul müdürümüz Zihni Aydın 2014-2015 Eğitim–Öğretim Yılı´nın sona ermesi dolayısıyla yaptığı konuşmada "Kroman Çelik İlkokulu olarak bir yıl boyunca etkinliklerin yoğun olduğu bir yıl geçirdiğimizi söyledi. Öğrencilerimizin bir yıl boyunca gösterdikleri emeğin, çabanın sonucunda güzel bir tatili hak ettiklerine değindi. Tatilde her ne kadar gezip eğlenmek, dinlenmek öğrencilerimizin bir hakkı olsa da önümüzdeki yıla daha hazır bir şekilde gelmeleri açısından öğrencilerimizin kitap okumalarının ve bu yıl öğrendikleri konuları tekrar etmelerinin de önemli olduğunu söyledi. Öğrencilerimize iyi tatiller temennisinde bulundu.

Ayrıca ülke genelinde uygulanan TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL projesi kapsamında okulumuzda dalgalanan BEYAZ BAYRAK'ın okulumuza gelen görevliler tarafından yapılan değerlendirmelerin sonucunda iki yıl daha okulumuzda dalgalanacağına değinen okul müdürümüz Zihni AYDIN, bu başarıda emeği geçen okulumuz yardımcı personeline teşekkür ederek, teşekkür belgelerini takdim etti.

Daha sonra sınıflarında yıl içinde eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif açıdan üstün başarı gösteren öğrencilerimize İFTİHAR BELGELERİ sınıf zümre başkanı öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi.

Okulumuzun üçüncü ve dördüncü sınıflarından oluşturulan ve ilçemizde düzenlenen süt kupasında okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize de madalyaları takdim edildi.

2015-2016 Eğitim-öğretim yılı 14 Eylül 2015 Pazartesi günü başlayacak.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılında görüşmek ümidiyle...

 

Karne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne HeyecanıKarne Heyecanı