KAYMAKAMIMIZ DERS ANLATTI

25.02.2016 tarihinde Gebze Kaymakamı Sayın Mehmet ARSLAN Kroman Çelik İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri ile çok güzel bir ders işledi.

28.02.2016 628

Kaymakamımız öncelikle iyi bir vatandaş olmak için yapılması gerekenleri anlattı. İyi bir meslek sahibi olabilmek için yapılması gerekenleri anlattı. Öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Öğrencilerin özgüvenlerinden çok memnun olduğunu belirtti. Kaymakamın ders anlatmasından çok hoşlanan öğrenciler alkışlarla uğurlama yaptılar.

Okulu ziyaret etmişken alandaki durum ile ilgili bilgi almak için okulun öğretmenler odasını da ziyaret etti. Öğretmenler ile eğitim-öğretim hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Okul Müdürü Zihni AYDIN, öğrencilere verdiği ders, öğretmenler ile yaptığı görüş alışverişinden dolayı kaymakamımıza teşekkür etti.