KROMAN ÇELİK İLKOKULU SİZLERİ UNUTMAYACAK

KROMAN ÇELİK İLKOKULU SİZLERİ UNUTMAYACAK

     2015-2016 Eğitim-öğretim yılı sonu itibariyle dört öğretmenimizin tayini çıktı. Okul müdür yardımcımız Ahmet ŞEN, sınıf öğretmenlerimiz Ayşe ÇÖL, Gamze İLEN ÖZKAN ve Müslüme URUN gelecek yıl başka okullarda eğitim-öğretim görevlerine devam edecekler.

18.06.2016 1164

Öğretmenlerimizin aramızdan ayrılacak olmasıyla ilgili olarak okul toplantı salonumuzda bir tören yapıldı. Duygusal anlara sahne olan törende öğretmenlerimize plaketleri takdim edildi.

Okul müdürümüz Zihni AYDIN törende yaptığı duygusal konuşmada ayrılıkların her zaman zor olduğunu, fakat bunun da hayatın bir gerçeği olduğunu belirterek okulumuzdan başka okullara tayini çıkan öğretmenlerimize okulumuzdaki özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür etti.Kendileri ile çalışmaktan her zaman büyük mutluluk duyduğunu belirtti.Öğretmenlerimize yeni okullarındaki görevlerinde başarılar diledi.

Biz de okul müdür yardımcımız Ahmet ŞEN'e, sınıf öğretmenlerimiz Ayşe ÇÖL, Gamze İLEN ÖZKAN ve Müslüme URUN öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyor yeni okullarında başarılar diliyoruz.