KROMAN ÇELİK   Nurgül ATEŞ´i  Ağırladı.

KROMAN ÇELİK Nurgül ATEŞ´i Ağırladı.

29 Nisan 2015 Çarşamba günü çocuk kitapları yazarı Sayın Nurgül ATEŞ'i okuluna davet eden Okul Müdürü Zihni AYDIN, Gebze İlçe Kütüphane Müdürü Sayın Tevhide BUĞAN ve Özgürlük Kitapevi sahibi İlhan CANAN'ın yardımı ile öğrencilerini yazarla buluşturdu.

05.05.2015 2708

Öğrenciler yazarın kitaplarının tümünü okudular, yazarla imza günü ve söyleşi düzenlediler. Yazar Nurgül ATEŞ'in söylediği "Ben kitaplarımdaki karakterleri bu kadar ayrıntılı kavrayan bir öğrenci topluluğu görmedim." cümlesi öğrencilerin kitapları ne kadar dikkatli okuduklarını anlatmaya yetti. Özellikle BAY SİNİRLİ kitabı çok ilgi gördü. Yazarla okulumuzda projesini yürüten Kroman Çelik İlkokulu Öğretmenleri Sayın Meral ATİLLA ve Zeynep KOCABAŞ kutsal görev aşkıyla çalışmalarını yürütmekteler. Bu eğitim öğretim yılında 4 yazarın okulda ağırlanmasını sağlamışlardır. Okul Müdürü Zihni AYDIN çalışmalarından dolayı öğretmenlerini kutladı ve teşekkürlerini iletti.

Nurgül Ateş Kroman ÇelikteNurgül Ateş Kroman ÇelikteNurgül Ateş Kroman ÇelikteNurgül Ateş Kroman Çelikte