KROMAN´DA 23 NİSAN COŞKUSU

KROMAN´DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

25.04.2016 1337

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda bu yıl da çok renkli anlara sahne oldu. Bu sene önceki senelerden farklı olarak okul bahçemize kurulan platform gelen konuklarımızın daha rahat bir şekilde gösterileri seyretmesine imkân sağladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizin anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız´ın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 4-F Sınıfı öğrencilerinden Nursena BAYRAKTAR yaptı.

Daha sonra sınıf öğretmenimiz Gamze İLEN ÖZKAN konuşmasını yaptı.

Okul müdürümüz Zihni AYDIN da konuşmasında törenimizi seyretmeye gelen tüm velilerimize "Hoş geldiniz" dedikten sonra öğrencilerimizin bayramını kutladı. Törene Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut AŞIKOĞLU da katıldı.

Günün anlamı ile ilgili şiirler okundu. Halk oyunları gösterileri yapıldı.1.Sınıflarımız oratoryo sundular.2.Sınıf öğrencilerimizden oluşan "ATATÜRK ÇOCUKLARI KOROSU" korosu "ATATÜRK ÇOCUKLARI" isimli şarkıyı seslendirdiler.3.Sınıflarımız "HAYDİ GELİN ÇOCUKLAR EL ELE TUTUŞALIM" şarkısını koro halinde söylediler.4.Sınıflarımız halk oyunu gösterileri sergilediler.

Törende, okulumuzda yapılan "23 Nisan" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Zihni AYDIN ve Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mahmut AŞIKOĞLU tarafından takdim edildi. Ayrıca okulumuzun uygulanan "VELİLERİMİZ KİTAP OKUYOR" projesi kapsamında yapılan sınavda ilk üçe giren velilerimize ödülleri müdür yardımcılarımız Ahmet ŞEN, Hülya ÇINAR ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Elif ZORLU tarafından takdim edildi.

Halat çekme, sandalye kapmaca ve çuval yarışı töreni seyreden misafirlerimize ve öğrencilerimize heyecanlı ve eğlenceli anlar yaşattı.

Bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramı daha coşkuyla kutlanmış oldu. Daha nice 23 Nisanlara sağlık ve mutlulukla ulaşabilmek dileğiyle...

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

 

 

 

DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.