ÖĞRENCİLERİMİZDEN HALEPLİ KARDEŞLERİNE ANLAMLI YARDIM

Okulumuz öğrencileri çok anlamlı bir yardım kampanyasına katıldı.

17.01.2017 613

Gebze Trabzonlular Derneğinin yürüttüğü Halepli Çocuklara Yardım kampanyası dâhilinde ihtiyaç olan alanlar belirlendi. Kroman Çelik İlkokulu Yönetimi ihtiyaç sahibi çocuklar için çocuk bezi yardımını kabul etti. Çocuk bezi yardımı ile ilgili açıklamaları Okul Müdürümüz Zihni AYDIN'ın öğrencilerimize duyurmasının ardından harekete geçen öğrencilerimiz ve velilerimiz kampanyaya büyük ilgi gösterdiler. Öyle ki Okul Aile Birliği Yönetimi, velilerimiz ve öğrencilerimizin de katılımı sonucu bir minibüs dolusu çocuk bezi toplandı. Toplanan çocuk bezleri okul öğrencileri tarafından taşınarak, araca yerleştirildi ve araç gönderildi.

Okul Müdürümüz Zihni AYDIN öncelikle kampanyaya katılan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, Okul Aile Birliğimize ve velilerimize teşekkür etti. Gebze Trabzonlular Derneği Yönetimine başarılar dileyerek "Bir başkasının yaşamasına yardım etmeyen, yaşadığını iddia edemez" şeklinde açıklamada bulundu.