OKUL DERGİMİZ SARMAŞIK´IN YENİ SAYISI ÇIKTI

Okul dergimiz SARMAŞIK´ın 7. sayısı yayımlandı.

07.04.2015 1884

Dolu dolu içeriği ve görsel tasarımı ile beğeni toplayan dergimizde okulumuzdan etkinlikler,kaymakamımız,belediye başkanımız,ilçe milli eğitim müdürümüz ve okul müdürümüz ile yapılan röportajlar,Gökşen Mustafa YÜCEL köşesi,rehberlik bölümü,okul öncesi bölümü,yaşayan kütüphane bölümü,ingilizce köşesi,eğlenceli matematik köşesi,sağlık köşesi,hayvanlar alemi,bilmeceler,bulmacalar,tekerlemeler,karikatürler,fıkralar,belirli gün ve haftalarda yapılan etkinliklerimizden görseller,sınıf etkinliklerimiz ve sınıflarımızın resimleri yer alıyor.

Derginin hazırlanmasında ve yayımlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.Daha nice yeni sayılarda sizlerle buluşabilmeyi arzu ediyoruz.

Sarmaşık DergisiSarmaşık DergisiSarmaşık DergisiSarmaşık DergisiSarmaşık DergisiSarmaşık DergisiSarmaşık DergisiSarmaşık Dergisi

DERGİMİZDE BULUNAN BİLMECE,BULMACA VE MATEMATİK KÖŞESİNDEKİ SORULARIN CEVAPLARINI

AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYARAK BİLGİSAYARINIZA İNDİREBİLİRSİNİZ.

Sarmaşık Dergisi