OKULUMUZDA

OKULUMUZDA "İDEAL ANNE VE BABA OLMAK SEMİNERİ" DÜZENLENDİ

29 Ekim 2016 Perşembe günü kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu aynı zamanda öğretmen olan Halük Öztekin tarafından velilerimize yönelik "İDEAL ANNE VE BABA OLMAK SEMİNERİ" verildi.

30.09.2016 895

Okul Yönetimi ve Okul Rehberlik Servisi tarafından organize edilen seminere katılım yoğundu.Velilerimiz Sayın Halük Öztekin´in sunumuyla ideal bir anne ve babanın nasıl olması gerektiğini,çocuk yetiştirmede yapılan yanlışları,çocuklarının okul-öğretmen ile ilgili kaygılarını nasıl aşmaları gerektiği konusunda bilinçlendiler.

Program sonunda isteyen velilerimiz kişisel gelişim ile ilgili çok sayıda kitabı bulunan Halük Öztekin´in kitaplarıdan aldılar ve kendisine imzalattılar.

Biz de bu faydalı semineri velilerimize veren Sayın Halük Öztekin´e çok teşekkür ediyor,çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ayrıca Okul Rehberlik Servisimize böyle faydalı seminerler düzenlediği için çok teşekkür ediyoruz.