SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISINI YAPTIK

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı öğretmenlerimiz için 1 Eylül 2015 Salı itibarıyla başladı.

Tatillerinden dönen öğretmenlerimiz seminer çalışmalarına başladılar.

1 Eylül 2015 Salı günü okulumuzda Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

09.09.2015 662

Toplantı ,saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı´mızın okunmasıyla başladı.Toplantının açılışını yapan Okul Müdürümüz Zihni AYDIN öğretmenlerimize "Hoş geldiniz" dedikten sonra aramızdan ayrılan öğretmenlerimize yeni görev yerlerinde başarılar diledi.Okulumuzda görevine yeni başlayan öğretmenlerimize de "Kendilerini Kroman Çelik Ailesi´nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve aramıza hoş geldiniz dedi." Yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.Geçen eğitim-öğretim yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı.2015-2016 Eğitim-öğretim yılında okulumuzun hedefleri ve yapılacak çalışmalar maddeler halinde görüşüldü.Öğretmenlerimizin görüşleri alındı.Kurul ve komisyonlara öğretmenlerimizin seçimi yapıldı.

İyi dilek ve temennilerle toplantı saat 13:30´da sona erdi.