SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISINI YAPTIK

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı öğretmenlerimiz için 1 Eylül 2016 Perşembe günü başladı.

04.09.2016 1418

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğretmenlerimiz de seminer çalışmalarına başladılar.

Geçen sene olduğu gibi bu yıl da başka illerde görev yapan öğretmenlerimizden isteyen öğretmenler de okullar açılana kadar okulumuzdaki seminer çalışmalarına katılıyorlar.

1 Eylül 2016 Perşembe günü okulumuzda Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Toplantı, "15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz" ve "tüm şehitlerimiz" için saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Toplantının açılışını yapan Okul Müdürümüz Zihni AYDIN öğretmenlerimize "Hoş geldiniz" dedikten sonra yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Geçen eğitim-öğretim yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılında okulumuzun hedefleri ve yapılacak çalışmalar maddeler halinde görüşüldü. Öğretmenlerimizin görüşleri alındı. Kurul ve komisyonlara öğretmenlerimizin seçimi yapıldı.

İyi dilek ve temennilerle toplantı saat 13.30´da sona erdi.