VELİLERİMİZ KİTAP OKUYOR

Okul Rehberlik Servisimizin geçen sene uygulamaya başladığı "Velilerimiz Kitap Okuyor Projesi" bu yıl da devam ediyor.

13.12.2016 1089

SINAV TARİHİ: 10 MAYIS 2017 ÇARŞAMBA

SINAV SAATİ: 9:30

SINAV YERİ: KROMAN ÇELİK İLKOKULU TOPLANTI SALONU

Bu sene okuyacağımız kitabın ismi Çocuk ve Ergen terapisti Mehtap KAYAOĞLU´nun yazdığı "HUYU SUYU GÜZEL ÇOCUK"...

Okul Rehberlik Servisi öğretmenimiz Tülay ÇETİN´in rehberliğinde yürütülen projede velilerimiz 10 Mayıs Çarşamba gününe kadar seçilen kitabı okuyorlar.

10 Mayıs Çarşamba günü saat 9:30 ´da okulumuz toplantı salonunda, seçilen kitaptan komisyonca hazırlanan sorularla sınav oluyorlar.

Dereceye giren ilk üç velimize sürpriz hediyeler takdim ediliyor.

Tüm velilerimizi çocuklarımıza daha faydalı olabilmemiz,onları anlayabilmemiz ve sorunlarına çare olabilmemiz için bu kitabı okumalarını öneriyoruz.

İsteyen velilerimiz "HUYU SUYU GÜZEL ÇOCUK" kitabını 15 TL karşılığında OKUL AİLE BİRLİĞİMİZDEN temin edebilirler.

PROJENİN ADI:KROMAN ÇELİK İLKOKULU VELİLERİ KİTAP OKUYOR

OKUNMASI İÇİN KOMİSYONCA SEÇİLEN KİTAP: HUYU SUYU GÜZEL ÇOCUK