YAŞASIN DEMOKRASİ...YAŞASIN CUMHURİYET...

YAŞASIN DEMOKRASİ...YAŞASIN CUMHURİYET...

Cumhuriyetimizin 93. yılını okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

31.10.2016 817

     29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 12.00´da okulumuzun bahçesinde gerçekleştirilen törenimiz İstiklal Marşı´mızın okunması ve saygı duruşunun yapılması ile başladı.Okul müdürümüz Sayın Zihni AYDIN cumhuriyetimizin 93. yılını kutladı ve 15 Temmuz´a vurgu yaparak,vatanımız için hiç çekinmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet diledi.

Daha sonra sınıf öğretmenlerimizden Halit YAMAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.1.sınıflarımız şiirlerini okudular.

2.Sınıflarımızdan oluşan koromuz sınıf öğretmenimiz Nezayet ŞEN rehberliğinde cumhuriyet ve vatan sevgisi konulu şarkılar seslendirdiler.

3-B sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenimiz Melike TAŞKAYA rehberliğinde hazırladıkları müzikli oyunlarını sergilediler.

4. Sınıflarımızdan oluşan koromuz sınıf öğretmenimiz Nevin TUNÇ rehberliğinde hazırladıkları "NE MUTLU TÜRK´ÜM DİYENE" isimli oratoryoyu seslendirdiler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesinin ardından programımız sona erdi.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.