KOCAELİ / GEBZE - Kroman Çelik İlkokulu

Mrt

Okul Randevu Sistemi ile birlikte velilerimiz, kişisel e-Devlet şifreleriyle okulumuz internet sitesinden randevu alabilecek.

Mrt

4-A Sınıfı öğrencimiz Nehir ATİLLA "Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü" münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında önce Gebze birincisi, sonra da Kocaeli birincisi oldu.

Öğrencimizi, ailesini ve sınıf öğretmeni Hatice POLAT'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

1-F Sınıfının minimini birleri okuma yazmaya geçmenin sevincini sınfı öğretmenleri Ebru BAYDEDE KARACAN rehberliğinde hazırladıkları "OKUMA BAYRAMI" ile kutladılar.

1-F sınıfı miniklerinin velilerinin de hazır bulunduğu programda öğrencilerimizin gösterileri ilgiyle seyredildi ve bol bol alkış aldı.

Biz de, okuma-yazmaya geçen 1-F sınıfının miniklerini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında israfa dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına “İSRAF ETME NE OLURSUN, EKMEĞİN YEDİĞİN KADAR OLSUN” sloganı ile bayat ekmekten ürün tasarlama yarışması düzenledi.

Ara

Yerli Malı Haftası (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlandığı gibi okulumuz Kroman Çelik İlkokulunda da öğrencilerimiz tarafından coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ara

Okulumuzda 4. Sınıf zümrelerince başlatılan ve tüm sınıflarca katılım sağlanan "Her Kapak Bir Umut" projesi devam ediyor.

Toplanan kapaklar Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne teslim edildi.

Kas

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır."
                                                                                                                                               Mustafa Kemal ATATÜRK

Tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

4. Sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz 7 Kasım 2023 Salı günü Gebze Gaziler Dağı'nda "100. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü" yaptılar.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türk Milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare" olarak ifade ettiği, yeniden doğuşumuzun sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutladık.

Kas

4-B Sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Meral ATİLLA rehberliğinde Çoban Mustafa Paşa Cami ve Külliyesini ziyaret etti.

4. sınıflarımız "Her Kapak Bir Umut" projesini başlattı.