15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

20 Eylül 2016 Salı günü okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

24.09.2016 792

Programa şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşımız´ın okunması ile başlandı.

Okul Müdürümüz Sayın Zihni Aydın'ın "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konulu konuşmasının ardından öğrencilerimiz 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz ve gazilerimiz ile ilgili yazılar ve şiirler okudular.

Hafta boyunca günün anlamı ve önemi ile ilgili filmler okul toplantı salonumuzda öğrencilerimize seyrettirildi. Sınıflarda öğretmenlerimiz ilk ders ile birlikte günün anlam ve önemini içeren konulara değindiler.

Okul idaremiz tarafından okulumuzun A kapısı yanındaki duvara Kahraman Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ve şehitlerimizin resimlerinin bulunduğu büyük bir görsel yaptırıldı.

Biz de 15 Temmuz günü kahramanca mücadele ederek darbeyi önleyen şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

Programı düzenleyen tertip komitesine teşekkür ediyoruz.

"15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA" İLE İLGİLİ VİDEOLARI SEYRETMEK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.