ATA´MIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK.

ATA´MIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK.

Aramızdan ayrılışının 78. yılında Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ü saygı ve özlemle andık.

14.11.2016 616

     Saat dokuzu beş geçe sirenle birlikte Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş olan tüm şehitlerimizin ansına yapılan iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı´mız coşkuyla söylendi.Anasınıfı miniklerimiz ve öğretmenleri Elif EREN ve Müzeyyen Öztürk Özdemir tarafından Atatürk büstüne çelenk konuldu.1.sınıf öğrencilerimizin okudukları şiirin ardından 1. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenleri tarafından Atatürk büstüne çiçekler konuldu.

     2-F Sınıf öğretmeni Nezayet ŞEN tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Daha sonra 2-F sınıfı öğrencilerimiz Atatürk´ün yaptığı yenilikleri seslendirdiler.3-E sınıf öğretmenimiz Zahit ÇİFTÇİ rehberliğinde 3-E sınıfı öğrencilerimiz Atatürk ile ilgili şarkılar seslendirdiler.

     Atatürk´e mektup konulu yarışmada birinci olan 4-F sınıfı öğrencisi Serhat AKBAŞ tarafından "ATA´YA MEKTUP" okundu.Atatürk haftası münasebetiyle yapılan resim yarışmasında ve Ata´ya mektup yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

     Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.