BU KEZ VELİLERİMİZ SINAVDA TER DÖKTÜ

BU KEZ VELİLERİMİZ SINAVDA TER DÖKTÜ

Okulumuzda bir ilk yaşandı. Bu kez velilerimiz sınav oldu. 

21.04.2016 812

Okulumuzun bu yıl ki projelerinden biri olan "VELİLERİMİZ KİTAP OKUYOR" projesi kapsamında, Uzman Psikolog Dr. Fatih KALKINÇ'ın "OKUL EVDE BAŞLAR" isimli kitabı velilerimiz tarafından okundu. Okunan kitap ile ilgili olarak önceden duyurulduğu şekilde okulumuzda bir sınav yapıldı. Sınavda velilerimize 50 soru soruldu.60 dakika süre verildi. Rehber öğretmenimiz Tülay ÇETİN'in başkanlığında bir komisyonca hazırlanan sınav sorularında genel olarak iyi bir veli olma ve çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili sorular vardı.

Sınava velilerimiz çok ilgi gösterdi ve çok kalabalık bir veli topluluğu sınava katıldı. Velilerimiz sınava girerken öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul müdürümüz Zihni AYDIN velilerimize başarılar diledi. Okul müdürümüz Zihni AYDIN sınav sonucunda 1.,2.,3. olan velilerimize 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sürpriz hediyeler verileceğini bildirdi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Ayrıca bu etkinliğe katılım konusunda çok emek harcayan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuzu ve rehber öğretmenimiz Tülay ÇETİN'i tebrik ve teşekkür etti.

 

Projemize destek verip kitabı okuyan ve sınava katılan tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.