GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL'İ ANDIK

GÖKŞEN MUSTAFA YÜCEL'İ ANDIK

Okulumuzu yaptıran hayırsever, merhum Gökşen Mustafa YÜCEL vefatının 8 yılında okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

11.02.2015 1648

Törene, Gökşen Mustafa YÜCEL ve eğitim şehitlerimiz anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlandı.

Öğrencilerimiz tarafından Gökşen Mustafa YÜCEL'in hayatı ve eğitime olan katkısı hakkında bilgi verildi.

Öğretmenlerimizden Kenan MARAP, Gökşen Mustafa YÜCEL'in hayırseverliği ile ilgili bir anıyı paylaştı.

Okul müdürümüz Zihni AYDIN ise okulumuzu bize kazandıran Gökşen Mustafa Yücel'e Allah'tan rahmet diledi. Okulumuzun temel atma törenini ve açılış törenini yaşayan bir kişi olarak Gökşen Mustafa Yücel'in hayırseverliğinin yanında çok mütevazı ve alçakgönüllü bir insan olduğuna o törenlerde bir kez daha şahit olduğunu belirtti. Böyle güzel insanları her zaman hatırlamamız ve vefalı insanlar olmamız gerektiğine değinen okul müdürümüz ancak bu şekilde bizler ve gelecek nesiller içinden vefalı ve hayırsever insanların çıkabileceğini söyledi.

Gökşen Mustafa YÜCEL'i bir kez daha rahmetle anıyor, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

 

Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.Gökşen Mustafa YÜCELi andık.