GÖNÜL HAZİNEMİZDEN MASALLAR

E-Twinning kapsamında bu yıl Kroman Çelik İlkokulu yeni bir proje yürütüyor

06.12.2021 396

Projenin adı "Gönül Hazinemizden Masallar" dır.

Kroman Çelik İlkokulu öğretmenlerinden Zeynep Kocabaş projenin kurucusu, Müdür Yardımcısı Neslihan Atar,2/B sınıf öğretmeni Meral Atilla,2/E sınıf öğretmeni Ferda Hazır ve 2/E sınıf öğretmeni Melike Taşkaya proje üyesi olarak görev almaktadır. Çeşitli illerden öğretmenlerin de yer aldığı projede 3 de yabancı üye vardır.

Proje yönetimi amaçlarını şöyle dile getirdi:

"Sözlü kültürümüzün en önemli mihenk taşlarından olan masallarımızla çocuklarımızın hayal dünyalarında keşfe çıkmalarını, ufuklarını zenginleştirmeyi ve yaşamın anlamını bulmalarını istiyoruz.Modern çağın günümüz çocuklarını Anadolu Masallarımızla eğlendirirken düşündürmeyi, özgüven kazanmalarını, değerler eğitimini yaşamayı, merak uyandırmayı, dil gelişimini, dinleme becerilerine katkı sağlamayı, kitap okumayı, kitap sevgisini aşılamayı, sorun çözücü yaklaşımlarla sorun çözmeyi ve kültürel mirasına sahip çıkan mutlu çocuklar yetiştirmeyi amaçlıyoruz."

06-12-202106-12-202106-12-2021