İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ŞENER DOĞAN VE ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şener Doğan ve Şube Müdürlerimiz Sayın Mahmut Aşıkoğlu ve Sayın Celil Demirci 16 Şubat 2017 Perşembe günü okulumuzu ziyaret ettiler.

16.02.2017 386

Ziyaretlerinde öğretmenlerimizle bir araya geldiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğretmenlerimizden beklentilerini anlattı. Öğretmenlerimizin her isteğini yerine getireceğini taahhüt etti. Özellikle eğitimde en önde gelen kişinin öğretmen olduğunu vurguladı. Kendi cep telefonunun her an öğretmenlere açık olduğunu söylemesi öğretmenlerimizin çok hoşuna gitti.

Biz de okul yönetimi ve öğretmenler olarak milli eğitim müdürümüzün ve şube müdürlerimizin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, tekrarını bekliyoruz.