KROMAN ÇELİK Trabzonlular Festivaline Neşe Kattı.

KROMAN ÇELİK Trabzonlular Festivaline Neşe Kattı.

Kroman Çelik İlkokulu Karadeniz Halkoyunu ekibi 2 Mayıs 2015 tarihinde Gebze Kent Meydanında düzenlenen 1. Gebze Trabzonlular Festivali kapsamında 30 bin kişinin önünde sahne alarak okullarını temsil ettiler ve çok büyük bir ilgi gördüler. Okul Müdürü Zihni AYDIN öğrencilerini tek tek tebrik etti. Sınıf öğretmeni Nejla ÇAMUR ve Halk oyunları öğretmeni Ezgi BALCI'ya teşekkür etti.

05.05.2015 1475

Kroman Çelik İlkokulunda bu tür faaliyetler sürekli olarak devam etmektedir. Okul Müdürü Zihni AYDIN "Okulumuz şu anda Gebze'nin en gözde okulu konumundadır, bu konumun devam etmesi adına öğrencilerimizi daha başarılı ve aktif duruma getirmek için ekip arkadaşlarımla çalışıyoruz. Hepsine güvenim sonsuzdur. Amacımıza ulaşmak için mücadele eden öğrencilerime, velilerime, öğretmenlerime ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ederim." diyerek gelecek faaliyetlerin haberini verdi.

 

2-F Trabzonlular Festivaline neşe kattı2-F Trabzonlular Festivaline neşe kattı2-F Trabzonlular Festivaline neşe kattı2-F Trabzonlular Festivaline neşe kattı