ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ SIRA GECESİ İLE KUTLADIK

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ SIRA GECESİ İLE KUTLADIK

Okulumuzda bu yıl, 24 Kasım Öğretmenler Günü farklı ve renkli bir programla kutlandı. Slayt gösterileri, şarkılar, şiirler ve türkülerle dolu program oldukça güzel görüntüleri de beraberinde getirdi.

26.11.2016 735

GÖRKEMLİ ETKİNLİK

Okulumuzda bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü farklı ve renkli bir programla kutlandı. Öğretmenler günü kutlama komitesinde yer alan öğretmenlerimiz Mehmet Şah Polat, Meral Atilla, Elif Erdal, Zeynep Kocabaş tarafından düzenlenen etkinlikte sıra gecesi konseptiyle bir "Öğretmenler Günü" etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmenler Günü etkinliğine Gebze İlçe milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Milli Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz, Gebze Belediyesi Belediye Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, Gebze Belediye Başkanlığı Park Bahçeler Müdürü İbrahim Şirin ve okulumuz öğretmenleri katıldı.

Slayt gösterileri, şarkılar, şiirler ve türkülerle dolu program oldukça güzel görüntüleri de beraberinde getirdi. Kutlama ekibi tarafından öğretmenlerimize yapılan sürpriz duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Öğretmenlerimizden habersiz program komitesinin yönlendirmeleriyle öğretmenlerimizin çocukları, yakınları tarafından çekilen kutlama videoları güne damga vurdu.

Okul Müdürümüz Sayın Zihni AYDIN, "Program bana da sürpriz oldu gerçekten güzel bir etkinlik gerçekleştirildi, emeği geçenleri kutluyorum" derken öğretmenlerimiz en mutlu günlerinde doyasıya eğlenerek stres atma fırsatı buldular.

Gün içerisinde Okul Aile Birliğimizin öğretmenlerimize ikramları oldu.

Her zaman güzel etkinliklere imza atan okulumuz bir kez daha neşeli bir gün yaşadı.

 

Programda emeği geçen kutlama komitesindeki öğretmenlerimize, okul aile birliğimize ve okulumuzun yardımcı personeline çok teşekkür ediyoruz.