OKULUMUZDA BİRİNCİ SINIFA UYUM SEMİNERİ VERİLDİ.

OKULUMUZDA BİRİNCİ SINIFA UYUM SEMİNERİ VERİLDİ.

Öğretmenlerimize "İlkokul Birinci Sınıfa Uyum Programı" semineri verildi.

07.09.2016 469

7.09.2016 Çarşamba günü toplantı salonumuzda İl Milli Eğitim Şube Müdürü İmdat Akbaba ve Kocaeli-İzmit Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu rehber öğretmeni Çiğdem Demir tarafından okulumuz öğretmenlerine ve Balçık İlkokulu öğretmenlerine "İlkokul Birinci Sınıfa Uyum Programı" semineri verildi.

Açılış konuşmasını yapan ve programla ilgili kısa bilgi veren şube müdürümüz İmdat Akbaba'dan sonra Kocaeli-İzmit Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu öğretmeni Çiğdem Demir tarafından program öğretmenlerimize tanıtıldı. Okulumuzun birinci sınıfa uyum programında pilot okul olarak seçildiğine değinen Çiğdem Demir, programın yapısı ve temelleri, programın genel ilkeleri, genel amaçları, okula uyumun aşamaları, programın değerlendirme süreci ile ilgili olarak okul yönetiminin, öğretmenlerin, okul rehber öğretmeninin ve velilerin neler yapacakları konusunda sunum yaparak öğretmenlerimizi bilgilendirdi.

İl Milli Eğitim Şube müdürümüz Sayın İmdat Akbaba'ya ve Kocaeli-İzmit Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu rehber öğretmeni Sayın Çiğdem Demir'e çok teşekkür ediyoruz.

 

 

İLKOKUL BİRİNCİ SINIFA UYUM PROGRAMI VELİ EL KİTAPÇIĞINI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.