OKULUMUZDA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

09.03.2016 1586

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile okulumuz 4. Sınıfı velilerinin düzenlemiş olduğu programa Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan KÖŞKER ve eşi Ragibe Hanım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Melih ERDEM, AK Parti MYK üyesi Oya TUNCEL, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay AYRAN, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Bilge ALTINDAŞ, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İpek ÇULHA, İlçe Kütüphane Müdürü Tevhide BUĞAN, Çolakoğlu Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürü Özlem AYHAN, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Gülizar VAREN, Gazeteci Lale KAYACIOĞLU, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Günün anlamı ile ilgili bilgiler verildi. Oyunlar oynandı. Velilerden oluşan koro, şarkılar ve türküler seslendirdi.

Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan KÖŞKER, kadının ve Dünya Kadınlar Gününün önemini anlattı. Okul Müdürü Zihni AYDIN, programı düzenleyen 4. Sınıf öğretmeni Gamze İLEN ÖZKAN'a, programda rol alan velilere ve katılımcılara teşekkür etti. Tüm katılımcı kadınlara Belediye Başkanı ile birlikte karanfil takdim etti.