YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı 19 Eylül 2016 Pazartesi günü başladı.

19.09.2016 1040

Okul müdürümüz Sayın Zihni AYDIN, okulumuzun bahçesinde tören için hazır bulunan velilere ve öğrencilere okulun giriş-çıkış saatleri, öğlen arası, yemek düzeni ve okulun genel kuralları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İstiklal Marşı´mızın okunmasından sonra öğrencilerimiz sınıflarına geçerek derslerine başladılar.

İlk dersin konusu "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" idi. Öğrencilerimize "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konulu broşürler dağıtıldı. Sınıflarda 15 Temmuz´da şehit olan vatandaşlarımız anıldı. Okul toplantı salonumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ile ilgili videolar öğrencilerimize seyrettirildi.

Ders kitapları da öğrenci sıralarının üzerinde hazır öğrencilerimizi bekliyordu. Öğrencilerimiz ders kitaplarına ilk dersle birlikte kavuştular.

Çocukları birinci sınıfa başlayan velilerimiz de oldukça heyecanlılardı.

Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini diliyoruz.