KOCAELİ / GEBZE - Kroman Çelik İlkokulu

Ock

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının 1.Dönemi 19 Ocak 2018 Cuma günü sona erdi. Öğrencilerimiz karnelerini alarak on beş günlük tatillerine başladılar.

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışmanları Hande YAMAN SAĞDIÇOĞLU ve Tülay ÇETİN tarafından gönüllü velilerin katılımıyla açılan altı haftalık "AİLE EĞİTİMİ PROGRAMI"  sonra erdi. Eğitime katılan velilere katılım belgesi verildi.

Ock

Öğrencilerimizin gelecekteki mesleklerini seçerken fikir edinmeleri amacı ile İstanbul Kidzania’ya gezi düzenledik. Geziye çok sayıda öğrencimiz, öğretmenimiz ve velimiz katıldı.

Ock

İlçemiz okulları arasında her yıl düzenlenen İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması geçen sene olduğu gibi bu yıl da okulumuzun toplantı salonunda yapıldı.

Ock

Tuzla Fen Koleji tarafından 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde düzenlenen Tuzla Fen Koleji 3. Satranç Turnuvası’nda Ecrin Zeycan ŞAHİN 2. Sınıflar 1.si, Bedirhan BEKRİ 3. Sınıflar 1.si olarak bizleri gururlandırmışlardır.

Ock

Sınıf öğretmenlerimizden Elif ERDAL’ın tayini Eşrefbey İlkokulu’na çıktı.

Ock

2-E Sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Nilgün MERİÇ´in rehberliğinde güzel bir projeye imza attılar.

Ock

Ana Sınıfı A Şubesi (Papatyalar Sınıfı)  öğretmenleri Neslihan COŞKUN öncülüğünde "Kırmızı Günü" etkinliği düzenlediler.

Ock

Öğrencilerimize geri dönüşüm semineri verildi.

Ara

Okulumuzda, Okul Aile Birliğimiz tarafından 12 Aralık 2017 Salı günü “ORGANİK GIDA GÜNÜ” düzenlendi.

Ara

Okulumuz Kocaeli Satranç Ligi´ndeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Ara

3-C Sınıfı öğrencisi Bedirhan BEKRİ, SAKARYA´nın HENDEK İlçesinde 2-3 Aralık tarihlerinde düzenlenen Satranç Turnuvası´nda şampiyon olmuştur.Öğrencimize turnuva sonunda 1.lik madalyası ve tablet verilmiştir.Öğrencimizi ,ailesini ve sınıf öğretmeni Halit YAMAN´ı tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz 2-F Sınıfı öğrencisi Ecrin Zeycan ŞAHİN 9-10 Aralık 2017 tarihlerinde Kocaeli´de düzenlenen turnuvada 8 Yaş Küçük Kızlar Kategorisi´nde İL BİRİNCİSİ olmuştur.Öğrencimizi,ailesini ve sınıf öğretmeni Mecit KURT´u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğünün düzenlediği “Okur, Yazar Buluşmaları” programı dâhilinde Ayşegül Kara Zorlu’nun üç ciltten oluşan “Şakrak” adlı kitabı okulumuz öğrencileri ile buluştu.